BAL boutique je hrvatski concept boutique za žene i muškarce čiju ponudu čine dva branda modnih dodataka: BAL bag i BAL accessories.
Riječ BAL predstavlja akronim riječi Buy A Look, a samo značenje naziva boutique-a i brand-ova odražava jedinstven, sofisticiran lifestyle kupaca sa predznakom kvalitete i luksuza.


BAL bag je brand kožnih torbi za muškarce i žene. 
Nosivost torbi u svim prigodama, te njihova potpuna neovisnost o aktualnim modnim trendovima i unikatan dizajn ih svrstava u sam vrh ljestvice bezvremenskih luksuznih modnih dodataka. 
BAL bag asortiman se proizvodi ručno, u Republici Hrvatskoj, od 100% prave kože temeljem čega svaku BAL bag torbu možemo smatrati dugovječnim modnim dodatkom.


BAL accessories je brand modnih dodataka za muškarce i žene. Asortiman čine: muške i ženske kravate, novčanici, ogrlice, narukvice, naušnice, šalovi i marame.
Ručni rad, hrvatska proizvodnja temeljna su obilježja BAL modnih dodataka za muškarce i žene koji se izrađuju od 100% prave kože, 100% svile i poludragog kamenja. 

 

Vlasnica BAL boutique je Jelena Perko. 

Diplomirana ekonomistica koja se osim dizajnom modnih dodataka u okviru brandova BAL bag i BAL accessories bavi posredovanjem u prometu nekretninama, kupoprodajom i adaptacijom nekretnina, te pružanjem usluga poslovnog savjetovanja u domeni izrade poslovnih planova, te projekata financiranih iz EU i nacionalnih izvora financiranja.

 

Select your currency